Acupunctura pe talpi + laser + electrostimulare

Acupunctura pe talpi + laser + electrostimulare: – 70 de minute – 130 RON. / sedinta.
Pachet de 10 sedinte – 1200 RON.

Acupunctura si electrostimulare talpa si corp

Acupunctura si electrostimulare talpa si corp .

acupunctura-pe-talpi-si-corp-2

Acest aparat stimuleaza punctele de acupuncura aflate pe suprafata talpi , prin intermediul unor impulsuri electromagnetice de joasă frecvenţă ,de asemenea genereaza infrarosu in spectru indepartat pe intreaga suprafata a talpi .

Electro-neuro-stimularea transcutanata (eng. ~ TENS) pe punctele de acupunctura este o forma de electrostimulare cu electrozi la suprafata pielii cu rol de modulare a perceptiei durerii, utilizata frecvent kinetoterapie pentru reducerea durerilor musculare acute, sub-acute si cronice. Aparatura noastra permite actiunea directa pe punctele stimulate in acupunctura cu ajutorul mini-electrozilor ce inlocuiesc acele.

 

Talpa, un panou de comandă

Acupunctura pe talpile picioarelor  a este o străveche tehnică de tratament din antichitatea chineză . Corpul omenesc este comparat cu o baterie. Dacă echilibrul este perturbat, curentul nu ajunge unde trebuie. Acunctura este cea care ajută la refacerea circuitului, favorizează începerea unui proces de vindecare şi creează condiţiile optime pentru autovindecare. Omul a fost creat ca mergînd desculţ pe nisip, pietre, iarbă să-şi stimuleze în mod natural toate punctele din talpă şi astfel organismul să funcţioneze la parametri optimi. Talpa reprezintă un adevărat tablou de comandă pentru activităţile din organism. Piciorul este un corp omenesc în miniatură, pentru că toate organele, glandele şi părţile corpului au puncte de acupunctura în talpă. De aceea, prin acupunctura talpilor , organismul este ajutat să elimine toxinele, circulaţia sanguină se îmbunătăţeşte şi dezechilibrele dispar, mai repede sau mai tîrziu, în funcţie de boală, vechimea ei şi modul de viaţă al pacientului.

Avantaje:

1)Terapie cu impulsuri de joasă frecvenţă potrivită atât pentru durerile de la nivelul picioarelor cât şi pentru îmbunătăţirea stării generale a corpului , prin stimularea punctelor de acupunctura . electromagnetice.

2)Combină în mod eficient principiile acupuncturii din medicina traditională chineză cu impulsurile electromagnetice larg folosite în medicina occidentală

3)Se concentrează pe fizioterapie, magnetoterapie, masaj, tratamente de slabit şi menţinerea stării de sănătate.

4)Avantajele acestor proceduri sunt date de modul de acţiune neinvaziv, nu cauzează dureri sau discomfort major, diminuează senzaţia de durere şi de rigiditate musculară şi ameliorează tulburările de somn fără ajutorul somniferelor.

Laser

Laser roșu: Laserul roșu 650nm activează diferite enzime și descompune grăsime redundantă în sânge. Ea crește cantitatea de oxigen din sânge, stimulează metabolismul și îmbunătățește procesul de peroxidare a lipidelor pentru a reduce colesterolul în vase.

1.Tratarea dureri  corporale
LLLT este un tratament non-invaziv de sursă de lumină. Se mai numeste fotobiologie sau biostimulare. LLLT se crede că afectează funcția celulelor, accelerează reparația țesutului conjunctiv și acționează ca agent antiinflamator. Laserele cu 650nm și 808nm sunt folosite în tratamentul durerii corporale și înroșirea, umflarea, rigiditatea dimineața, fibromialgia, tendinita etc.

2. Vindecarea rănilor
Laserul de nivel scăzut stimulează celulele pentru a crește producția de anumite enzime care afectează proliferarea celulară sau diviziunea celulară, mărind astfel viteza de vindecare a unei plăgi.

3 Sportul rănește reabilitarea
LLLT utilizează fotoni lumina pentru a iradia o zonă de rănire pentru durerile de relief și pentru a promova procesul natural de vindecare al organismului. Reduce inflamația și încurajează reproducerea celulară, oferind o ameliorare a durerii și tratând leziuni.

4. Laser rece pentru prostatita
Boala de prostată este o inflamație a prostatei. Terapia laser cu laser adoptă iradieri fotonice ușoare pentru a reduce inflamația.

5. Tratamentul dismenoreei la femei


Principiul terapeutic

Laserul cu intensitate scăzută aplicat biologiei, nu există nici o deteriorare ireversibilă a organizării biologice, tocmai cauza unei serii de modificări fiziologice și biochimice, cum ar fi antiinflamator și analgezic, rană de convergență, desensibilizare, ajustarea funcției corpului.

Aparatul nostru utilizează 808nm pentru uz medical și 650nm pentru uz casnic, prin părți specifice de iradiere și folosind radiații luminoase ale relației laser și a lungimii de undă pentru a schimba caracteristicile biologice, precum și pentru a pătrunde direct în meridian, producând mai mult biologica eyzeme. A cauzat o serie de modificări fiziologice și biochimice pentru a vindeca tipurile de boli cum ar fi spondiloza cervicală, disc lombar de hernie, umăr înghețat, artrită, prostatită.