Terapia TRO

Terapia TRO , Terapia Remineralizare Osoasa- 25 min – 50 RON /sedinta

Lampa TRO este un dispozitiv des folosit în terapia coreeana și în tehnicile orientale. Împreună cu terapii de masaj aduce rapide îmbunătățiri într-o serie larga de patologii osoase și musculare… dureri articulare.. umăr înghețat… dureri musculare.. artrita.. spondiloza și spondilita.. reumatism. Deasemeni având o putere mare de penetrare pana la 3 inch subcutanat terapia TRO cu lampa FIR (far infra red) creste microcirculatia sanguina.. reduce inflamatia și detensioneaza local. Prin creșterea nivelului de oxigenare celulara duce implicit lacresterra și stimularea imunității. Poate repara leziuni vechi cicatrizare. Este foarte eficienta în toate bolile de piele. Prin încălzirea lămpii FIR se emit 33 de minerale și metale esențiale corpului cum ar fi molibden.. zinc. magneziu.. siliciu.. seleniu și altele… astfel încât la terapii de lunga durata de 10-40 ședințe cu astfel de lampa se produce remineralizarea țesutului osos distrus în boli de degenerescenta osoasa cum ar fi osteocondroza.. osteoporoza și boala oaselor de sticla.
Lampa TRO  a fost recunoscuta de Federația Medicala a Statelor Unite cât și de forurile medicale europene și face parte deja din terapiile de recuperare balneofiziomedicale recomandate în bolile cronice și inflamatorii cu succes. Mii de pacienți și-au găsit alinare în terapia cu aceasta lampa.
Mai mult  este unicul dispozitiv medical ce poate înlocui terapiile de Healing ale terapeuților energetici care activează prin puterea mâinilor energia Qi sau Prana din corp. De aceea este foarte recomandata în procesele de devitalizare corporala și adrenal fatigue.
Numărul de ședințe necesare variază între 7-40 în funcție de afecțiune și de analizele prezentate de pacient.