Terapia laser afectiuni dermatologice

Terapia laser afectiuni dermatologice

Terapia laser cu lumina roșie tratează acneea, eczema, psoriazisul, durerile la rece și vitiligo

Terapia cu lumină roșie este unul dintre cele mai sigure, mai eficiente tratamente naturale ale pielii disponibile și este utilizat de unii dintre cei mai buni profesioniști ai pielii din lume pentru riduri, întinerire, acnee, vindecare și cicatrici.
În cadrul studiului după studiu, tratamentele cu lumină roșie au îmbunătățit aspectul, au crescut colagenul, timpul de vindecare îmbunătățit, scăderea inflamației și reducerea acneei și cicatrizare. Acest articol va vorbi, de asemenea, despre unii dintre profesioniștii de îngrijire a pielii și oamenii de zi cu zi care folosesc Terapia laser cu lumina rosie pentru o piele mai bună, cu rezultate mari. De asemenea, vom descompune bogăția de cercetări clinice revizuite de la egal la egal cu terapia cu lumină roșie și sănătatea generală a pielii.
Atât de mulți estetici și dermatologi de top, cât și celebrități de la Hollywood, îl folosesc pe Terapia laser cu lumina rosie pentru o piele mai sănătoasă, mai tânără, încât cuvântul iese la iveală. Doar în anul 2019, beneficiile lui Terapia laser cu lumina rosie pentru pielea naturală au fost acoperite de Revista Oxygen , Revista Elle , Formă , Pariuri , Oraș și Țară și altele.
Terapia cu lumină roșie îmbunătățește sănătatea și aspectul pielii
Terapia cu lumină roșie este un tratament natural pentru piele, care a fost dovedit sigur și eficient pe o bază mare de cercetare clinică. Dacă nu sunteți familiarizat cu lumina roșie și beneficiile acesteia, acest articol oferă o imagine de ansamblu bună despre ce este și cum funcționează.
Versiunea scurtă este aceasta: terapia ușoară oferă lungimi de undă sigure și concentrate de lumină naturală pielii și celulelor tale, fără substanțe chimice, raze UV sau căldură în exces. Aceste lungimi de undă roșii și aproape infraroșii de lumină stimulează mitocondriile din celulele tale similare cu lumina solară naturală, reducând stresul oxidativ și crescând circulația, astfel încât corpul tău este capabil să creeze mai multă energie nucleară pentru a se alimenta.
Creșterea energiei mai eficient în întregul corp îmbunătățește funcția fizică, grăbește procesul de vindecare și scade inflamația și durerea, așa cum s-a demonstrat în numeroase studii revizuite de la egal la egal. [1] De asemenea, îmbunătățește în mod semnificativ sănătatea și aspectul pielii, motiv pentru care Terapia laser cu lumina rosie este de încredere de unii dintre cei mai importanți estetici din lume, profesioniști ai pielii și lideri ai sănătății naturale .
Studiile au identificat, de asemenea, o creștere a circulației în urma terapiei cu lumină roșie, indicând că țesuturile primesc mai mult oxigen și alți nutrienți importanți pentru vindecare – în timp ce se elimină de subproduse toxice. [2]
Lumina roșie este un tratament natural antiinflamator pentru piele
Terapia cu lumină roșie atenuează atât inflamația acută cât și cea cronică prin creșterea fluxului de sânge către țesuturile deteriorate și s-a găsit în numeroase studii clinice pentru a crește și apărarea antioxidantă a organismului. [3] Acest efect antiinflamator natural al terapiei cu lumină roșie, prezentat în studiu după studiu, este o cheie a vindecării pielii și a efectelor de îmbunătățire a aspectului.
Terapia cu lumină roșie îți crește producția naturală de colagen, pentru o piele mai sănătoasă și mai tânără
Pe lângă faptul că vă ajută să faceți mai multă energie, să vă îmbunătățiți circulația și să vă reduceți inflamația, terapia cu lumină roșie îmbunătățește, de asemenea, propria producție de colagen, pentru o piele mai sănătoasă, cu aspect mai tânăr.
Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru și este esențial pentru sănătatea pielii (și sănătatea articulațiilor și a oaselor). Colagenul ne ține literalmente împreună și cu cât puteți produce mai mult natural, cu atât mai bine pentru pielea, articulațiile și aspectul general. Mulți oameni iau suplimente de colagen sau folosesc creme, dar nu există niciun înlocuitor pentru ca corpul tău să facă mai mult din lucrurile reale.

În studiu după studiu, cercetătorii au măsurat niveluri de colagen natural mult mai ridicate la modelele și pacienții tratați cu lumină naturală, în special cu lumină infraroșie aproape. [4,5,6,7] Câteva studii umane și studii de laborator pe terapia cu lumină roșie au demonstrat un impuls mare în stimularea naturală a colagenului, pentru pielea cu aspect mai tânăr și vindecarea mai rapidă. [8,9,10]
O multitudine de cercetări clinice arată îmbunătățiri semnificative ale pielii din terapia ușoară
Terapia cu lumină roșie pot fi găsite la unele dintre cele mai importante spa, clinici și saloane din lume datorită proprietăților sale naturale de întinerire și vindecare a pielii. Lumina roșie este sigură și eficientă pentru sănătatea pielii cosmetice precum întinerirea, combaterea ridurilor și aspectul mai tânăr. Și în mai multe scopuri clinice, cum ar fi recuperarea în urma intervențiilor chirurgicale, arsurilor, rănilor și îmbunătățirea aspectului cicatricilor.
Terapia cu lumină roșie pentru întinerirea pielii și reducerea ridurilor și liniilor fine
O metaanaliză extinsă din 2013 a efectelor terapiei cu lumină roșie asupra pielii și a concluzionat:
Lumina roșie reduce ridurile și semnele de îmbătrânire : analiza a citat numeroase studii care arată cum terapia ușoară combate semnele îmbătrânirii pielii. S-a dovedit că lumina roșie și aproape infraroșu stimulează colagenul, ridurile netede și îmbunătățesc tonusul pielii, pentru un aspect mai tânăr. [9]

Terapia laser cu lumina rosie întinerește pielea : Cercetătorii au remarcat că lumina roșie a fost deosebit de eficientă pentru vindecarea și regenerarea pielii, precum și pentru reducerea inflamației. [9]
Terapia laser cu lumina rosie in’pentru o piele mai sănătoasă, cu aspect mai tânăr
Tratamentele zilnice cu lumină roșie vă ajută pielea să se regenereze mai repede, astfel încât să pară mai tânără. Un proces din 2017 a evaluat 30 de femei cu vârste cuprinse între 30-55 de ani care au folosit terapia cu lumină roșie. Echipa a ajuns la concluzia că terapia cu lumină roșie „a avut efecte pozitive asupra conținutului de riduri și umiditate a fețelor femeilor adulte” [11].

De asemenea, este susținut de experiențele clienților reali Terapia laser cu lumina rosie . Ca Allison T:

„Am mai multă energie după sesiunile mele de Terapia laser cu lumina rosie dimineața și a durat doar câteva săptămâni să-mi văd pielea care se limpezește.”

Esteticienii de top și profesioniștii în îngrijirea pielii au încredere în Terapia laser cu lumina rosie pentru acnee și riduri
Unele dintre cei mai buni profesioniști ai pielii din lume folosesc Terapia laser cu lumina rosie pentru ei și clienții lor. La fel ca Shani Darden , unul dintre esteticienii de top din Hollywood, cu clienți celebri precum Jessica Alba.
Terapia laser cu lumina rosie este, de asemenea, mândru să sponsorizeze Skin Games, un concurs internațional anual, în care unii dintre cei mai buni profesioniști și estetiști ai pielii din lume concurează în categorii precum tratamentul acneei și reducerea ridurilor. Melissa Poley este o fostă campioană a Jocurilor de piele și un estetician american de frunte. Ea a folosit Terapia laser cu lumina rosie la Jocurile de piele din acest an și a obținut rezultate mari cu clienții:
„2 dintre clienții mei au folosit Terapia laser cu lumina rosie în fiecare zi timp de 8 săptămâni. Christine a vrut să reducă liniile fine și ridurile, iar Tasha spera la un tratament natural pentru acnee. Pielea lui Christine arată WAY BETTER după 8 săptămâni de la Terapia laser cu lumina rosie .
La începutul Jocurilor de piele, Tasha a avut în mod regulat focare de acnee din cauza dezechilibrelor hormonale și inflamației cronice, așa că a făcut săptămânal tratamente cu Terapia laser cu lumina rosie în spa-ul meu spa și a folosit-o zilnic pe dispozitivul de-a lungul celor 8 săptămâni. Cum a arătat pielea Tasha după aceea? În cele din urmă, Tasha este cel mai important judecător și este foarte fericită cu progresul!
Lumina roșie îmbunătățește acneea, eczema, psoriazisul, durerile la rece și vitiligo
Numeroase studii și studii revizuite de la egal la egal au arătat efectele pozitive ale luminii roșii asupra unei game largi de afecțiuni ale pielii, atât în ceea ce privește reducerea durerii, inflamației și mâncărimii, cât și îmbunătățirea aspectului.
Terapia cu lumină roșie pentru tratarea acneei : Cercetătorii din 2013 au evidențiat studii care arată că lumina roșie și infraroșie aproape de a fi eficientă pentru tratamentul acneei. De remarcat, ei au explicat că lumina roșie afectează producția de sebum, care contribuie la acnee, pe lângă controlul citokinelor, care afectează inflamația pielii. [9]
Terapia cu lumină roșie pentru eczeme și psoriazis : Începem doar să aflăm despre efectele pozitive pe care terapia ușoară le poate avea asupra psoriazisului. Cercetătorii au citat un studiu recent care a constatat că „nu există efecte secundare adverse și o rezolvare a psoriazisului” pentru pacienții care nu au fost ajutați de tratamentele tradiționale. [8]
Terapia laser cu lumină roșie pentru durerile de răceală : Cercetările asupra plăgilor roșii și a luminii roșii au arătat reduceri în caz de spargere și durere mai mică asociată cu răni de la herpes. [8]
Terapia laser cu lumină roșie pentru condiții de depigmentare precum Vitiligo : Lumina roșie are un record puternic de îmbunătățire a re-pigmentării pentru piele cu condiții de de-pigmentare precum vitiligo. [14] Cercetătorii au arătat că terapia ușoară „poate crește pigmentarea stimulând proliferarea melanocitelor și reduce depigmentarea prin inhibarea autoimunității” [8].
Proprietățile de vindecare a pielii din terapia cu lumină roșie
Pe lângă proprietățile sale de întinerire și anti-îmbătrânire, terapia laser cu lumină roșie este, de asemenea, un mod natural, sigur, de a accelera procesul de vindecare pentru arsuri, răni, incizii chirurgicale și cicatrici, așa cum se arată în numeroase studii clinice revizuite de la egal la egal. Pacienții care se recuperează de la leziuni și proceduri medicale au suferit dureri și inflamații mult mai puține, cu rezultate mai rapide de vindecare, atunci când folosesc tratamente laser cu lumină roșie.

Vindecarea rănilor, tăieturilor și inciziilor cu lumină roșie
Terapia laser cu lumină roșie are un registru clinic puternic privind vindecarea rănilor, tăieturilor și inciziilor și pentru a ajuta pacienții să se recupereze mai repede de la operație, cu mai puține dureri și inflamații. O revizuire din 2018 a examinat numeroase studii controlate privind lumina roșie și vindecarea rănilor. Cercetătorii au stabilit că, de-a lungul încercărilor și studiilor, terapia cu lumină roșie a crescut semnificativ rezistența la tracțiune și contracția plăgii, pentru rezultate mai rapide și mai eficiente de vindecare pe tot corpul. [15]
Recuperarea din chirurgie plastică cu lumină roșie
Terapia laser cu lumină roșie este un calmant natural de durere și inflamație în toate tipurile de medii post-op, inclusiv chirurgia plastică. Multe dintre aceste proceduri creează o cantitate mare de inflamație care face recuperarea mai lungă și mai dureroasă. Efectele antiinflamatoare naturale ale terapiei cu lumină roșie reduc durerea și umflarea și grăbesc procesul de vindecare pentru recuperarea chirurgiei plastice.
Cercetătorii din 2015 au efectuat o revizuire sistematică a 40 de studii (28 de animale și 12 studii umane) privind vindecarea din chirurgie plastică, constatând că tratamentele laser cu lumină roșie au ajutat la vindecarea rănilor acute și au îmbunătățit și cicatricile arsurilor. [16]
Cicatricea mai puțin vizibilă cu lumină roșie
Un studiu din 2004 asupra cicatricilor arsurilor a constatat că, în medie, pacienții tratați cu lumină roșie, au arătat de două ori scăderea cicatricilor vizibile decât cei care nu au utilizat terapia laser cu lumină roșie. Niciun pacient nu a raportat un efect negativ în urma tratamentelor, care este norma pentru studiile de terapie cu lumină roșie. [17]
Terapia laser cu lumină roșie s-a dovedit, de asemenea, sigură și eficientă pentru vindecarea și diminuarea apariției cicatricilor crescute la copii. [18]
Profesioniștii în sănătate naturală și îngrijirea pielii folosesc Terapia laser pentru vindecarea pielii
Liderii de sănătate naturală folosesc, de asemenea, Terapia laser pentru proprietățile sale de vindecare a pielii, în special pentru cicatrici. Katie of Wellness Mama a încercat terapia cu lumină roșie după ce soțul ei a făcut operație de hernie:

„ Sotul meu l-a folosit de două ori pe zi și s-a vindecat mai repede decât se aștepta, așa că am decis să încerc și eu. Cel mai mare lucru pe care l-am observat a fost faptul că cicatricea și vergeturile de la secțiunea C de la a avea copii au început să se estompeze . Ce mămică nu i-ar plăcea asta? „*
Terapia Laser cu lumină roșie accelerează procesul de vindecare a arsurilor și reduce durerea și inflamația
Tratamentele de terapie cu lumină roșie ajută oamenii și mamiferele să se vindece de la arsura rănilor mai repede și, într-un mod natural, cu puține riscuri sau efecte secundare. Studiile revizuite de la 2016 în 2016 au descoperit că lumina roșie a accelerat repararea rănilor prin arsură prin reducerea inflamației și creșterea formării țesuturilor. [19]
Un studiu din 2018 a arătat, de asemenea, că lumina roșie a ajutat la dezvoltarea de noi vase de sânge și a stimulat creșterea fibroblastelor (celule care ajută la repararea țesuturilor). [20]
Aproape fiecare studiu de laborator privind terapia cu lumină roșie și vindecarea prin arsură a observat o scădere semnificativă a nivelului inflamației față de grupurile placebo și de control. [19,20,21,22,23] Mai puțină inflamație înseamnă mai puțină durere și disconfort în timpul procesului de recuperare a arsurii. Teerapia Lase cu lumină roșie scade inflamația acută și cronică..
O recenzie sistematică recentă a evaluat 22 de studii separate efectuate în ultimii 17 ani, cercetătorii ajungând la concluzia că lumina roșie este „eficientă în accelerarea procesului de vindecare”. [4] Rezultatele au fost foarte pozitive atât pentru arsuri de gradul doi, cât și pentru cel de-al treilea grad. [24,21,22]
Concluzie: Terapia cu lumină roșie îmbunătățește aspectul și vindecarea pielii
Terapia cu lumină roșie este un tratament natural, sigur și eficient al pielii, care este folosit în fiecare zi de unii dintre cei mai importanți profesioniști ai pielii din lume pentru riduri, întinerire, acnee, vindecare și cicatrici. În cadrul studiului după studiu, tratamentele cu lumină roșie au îmbunătățit aspectul, au crescut colagenul, timpul de vindecare îmbunătățit, scăderea inflamației și reducerea acneei și cicatrizare.
Incercati Terapia Laser dacă sunteți gata să încercați lumină roșie pentru o piele mai sănătoasă.

Surse științifice și referințe medicale:

[1] Hamblin M. „Mecanisme și semnalizare mitocondrială în redox în fotobiomodulare” Fotochemie și fotobiologie. 2018, 94: 199-212. 2017 octombrie 31. doi: 10.1111 / php.12864
[2] Emília de Abreu Chaves M, Rodrigues de Araújo A, Piancastelli ACC și Pinotti M. „Efectele terapiei ușoare cu putere redusă asupra vindecării rănilor: LASER x LED.” An Bras Dermatol. 2014 iul-august; 89 (4): 616–623.
[3] Hamblin M. „Mecanisme și aplicații ale efectelor antiinflamatorii ale fotobiomodulării”. Obiective Biophys. 2017; 4 (3): 337–361. doi: 10.3934 / biofie.2017.3.337
[ 4 ] Brassolatti P, de Andrade ALM și colab. Fotobiomodulare asupra defectelor osoase critice ale calvariului de șobolan: o revizuire sistematică. Lasere în științe medicale. 2018 dec .; 33 (9): 1841-1848.
[ 5 ] Pinheiro AL, Gerbi ME. Fotoinginerie a proceselor de reparare a oaselor. Fotomedicină și chirurgie laser. 2006 aprilie.
[ 6 ] Heo JH, Choi JH, Kim IR, și colab. Tratamentul combinat cu laser cu nivel scăzut și rhBMP-2 promovează diferențierea și mineralizarea celulelor osteoblastice sub stres hipoxic. Ingineria tesuturilor si medicina regenerativa. 2018 17 noiembrie; 15 (6): 793-801.
[ 7 ] Tschon M, Incerti-Parenti S, Cepollaro S și colab. Fotobiomodularea cu laser cu diodă de nivel scăzut promovează migrația osteoblastului într-un model de micro rană in vitro. Jurnalul de Optică Biomedicală. 2015 iulie; 20 (7): 78002.
[ 8 ] Avci P, Gupta A și colab. Terapie cu laser (LLLT) la nivel scăzut la nivelul pielii: stimulare, vindecare, restaurare. Seminarii în Medicină cutanată și Chirurgie. Mar 2013; 32 (1): 41-52.
[ 9 ] Wunsch A și Matuschka K. O încercare controlată pentru a determina eficacitatea tratamentului cu lumină roșie și aproape infraroșu în satisfacția pacientului, reducerea liniilor fine, a ridurilor, a grosimii pielii și a creșterii densității de colagen intradermice. Fotomedicină și chirurgie laser. Feb 2014; 32 (2): 93-100.
[10] Barolet D, Roberge CJ și colab. Reglarea metabolismului colagenului pielii in vitro folosind o sursă de lumină LED cu impulsuri de 660 nm: corelație clinică cu un studiu cu o singură orbire. Journal of Investigative Dermatology. 2009 decembrie.
[11] Kim HK, Choi JH. Efectele radiofrecvenței, electroacupuncturii și terapiei laser la nivel scăzut asupra ridurilor și a conținutului de umiditate a frunții, a ochilor și a obrazului. Jurnalul de fizică terapie fizică. 2017 februarie.
[12] Kim HS, Park WS, Baek și colab. Iradierea continuă cu o diodă emisoare de lumină de 633 nm exercită un efect anti-îmbătrânire asupra celulelor pielii umane. Revista internațională de biologie moleculară. 2015 februarie.
[13] Liao X, Li SH, Xie GH și colab. Pre-condiționarea cu iradiere cu laser la nivel scăzut îmbunătățește potențialul terapeutic al celulelor stem derivate de adipoză umană într-un model de piele cu mouse-ul. Fotochimie și fotobiomodulare. 2018 iulie.
[14] Yu S., Lan CE și colab. Mecanisme de repigmentare induse de terapia fotobiomodulării în vitiligo. Dermatologie experimentală. 2019 februarie.
[ 15 ] Gál P, Stausholm MB și colab. Exciziile deschise și inciziile suturate ar trebui tratate diferit? O revizuire și meta-analiză a modelelor de rană animală după terapia cu nivel scăzut cu laser. Lasere în științe medicale. 2018 aug.
[ 16 ] Güngörmüș M, Akyol U. Efectul terapiei cu laser de nivel scăzut cu galiu-aluminiu-arsenid 808-nm asupra vindecării inciziilor cutanate realizate cu ajutorul unui laser cu diodă. Fotomedicină și chirurgie laser. 2009 dec.
[ 17 ] Gaida K, Koller R și colab. Terapia cu nivel scăzut cu laser – o abordare conservatoare a cicatricii de arsură?
[ 18 ] Alsharnoubi J, Shoukry K și colab. Evaluarea cicatricilor la copii după tratamentul cu laser la nivel scăzut. Lasere în științe medicale.
[ 19 ] Silveira PC, Ferreira KB și colab. Efectul laserului cu putere redusă (LPL) și dioda cu emisie de lumină (LED) asupra răspunsului inflamator în vindecarea rănilor prin arsură. Inflamaţie. 2016 aug.
[ 20 ] da Silva Melo, Alves LP și colab. Fototerapia cu LED în arsuri cu grosime completă indusă de laserul CO2 pe pielea șobolanilor. Lasere în științe medicale. 2018 Sep.
[ 21 ] Fiório FB, Albertini R și colab. Efectul terapiei laser la nivel scăzut asupra colagenului de tip I și III și a celulelor inflamatorii la șobolani cu arsuri induse de gradul al treilea. Lasere în științe medicale. 2014 ian.
[ 22 ] Fiório FB, Silveira L Jr. Efectul radiațiilor LED incoerente asupra rănilor arzătoare de gradul al treilea la șobolani. Journal of Cosmetic and Laser Therapy. 2011 dec.
[ 23 ] Rezaei Kanavi M, Tabeie F și colab. Efectele pe termen scurt ale câmpului electromagnetic pulsat de frecvență extrem de mică și al terapiei cu laser cu nivel scăzut pulsat pe modelul de iepure de arsuri alcaline corneene. Cercetarea experimentală a ochilor. 2016 Apr.
[ 24 ] Trajano ET, da Trajano LA și colab. Laserul roșu de nivel scăzut îmbunătățește vindecarea arsurilor de gradul doi atunci când este aplicat în faza proliferativă. Lasere în științe medicale. 2015 mai.