Tratamentul psoriazis , vitiligo, acnee, eczemă

Rezultate remarcabile inca din prima luna !
Tratamentul psoriazis , vitiligo, acnee, eczemă
40 RON / Sedinta
Tratamentul psoriazis, vitiligo, alopecie, efluvium telogen, acnee, eczemă, para psoriazis, micozis fungoides, lichen plan, dermatită atopică, pitiriazis rozat Gilbert.
Lampa fototerapie UVB Band este una dintre cele mai sigure, uşoare şi eficiente terapii pentru afecţiunile cutanate prezentate mai sus .
Procedura este disponibilă pentru o categorie largă de pacienţi, incluzând femeile însărcinate, mamele care alăptează și copiii.
Şedinţele se efectuează, în general, de 3 ori pe săptămână, 20 – 40 de proceduri. Procedura este comodă, fără toxicitate sistemică, cu o durată redusă. Pe tot parcursul tratamentului, ochii vor protejaţi cu ochelari speciali.
În cazul psoriazisului, boală autoimună multisistemică, pielea poate fi afectată în grade diverse, cu forme clinice variate. Răspunsul favorabil se întâlneşte la peste 75% dintre pacienţi, cu o reducere de peste 90% a leziunilor cutanate.
Tratamentul este indicat pentru psoriazisul vulgar extins și psoriazisul gutat, mai ales dacă există un istoric de îmbunătăţire a leziunilor din cauza expunerii solare. În cazul pacienţilor cu vitiligo, indicaţia de tratament cu UVBnb constituie una dintre principalele forme de terapie, mai ales în cazul pacienţilor cu leziuni extinse pe o suprafață de peste 20% a pielii.
In ultimii  ani, pacientii cu boli de piele ca vitiligo sau psoriazis  devin tot mai multi, iar medicina clasica pierde tot mai mult teren din cauza numeroaselor dezavantaje ca :
– perioade lungi de tratament,
efecte adverse,
– recidiva rapida etc.

Pentru rezolvarea tuturor acestor probleme,  cercetatorii au  elaborat o noua tehnica revolutionara de tratament, si anume
fototerapia  cu  radiatii  UVB cu  banda ingusta,  foarte eficienta pentru leucoderma, vitiligo, psoriazis, pitiriazis etc.
Fototerapia  UVB   este   recunoscuta   ca  fiind    tratamentul cel  mai performant  pentru  vitiligo.  Radiatiile  UVB   sunt  cele  responsabil
e de stimularea pielii pentru producerea de pigment, cu efecte secundare minime.

Eficienta tratamentului variaza pentru fiecare bolnav in parte, precum si in functie de zonele afectate.
Insa vestea buna este ca pielea de pe fata si de pe gat raspunde cel mai repede  la tratament,  pentru  acest
e  zone  nefiind necesare prea  multe sedinte de fototerapie.
In zona ochilor de exemplu, trebuie ca o sedinta sa dureze minimul de timp prescris, pentru ca aici pielea se inroseste extrem de usor si se pot produce arsuri.Mai mult dureaza atunci cand sunt afectate degetele. In aceste zone,  fiecare sedinta  trebuie sa dureze mai mult,  pana cand pielea devine rosie,  exact in  faza  dinaintea arsurilor  solare  usoare, si se  mentine  asa pana a doua, a treia zi.
Dupa cateva zile veti observa aparitia primelor
puncte de pigment.

Atentie: Nu veti observa inrosirea pielii imediat dupa iradiere, ci dupa 5-6 ore !

Este indicat chiar ca zonele din jurul petelor sa se protejeze cu creme de plaja, cu factor de protectie crescut.

Terapia cu UVB are o eficienta si mai mare cand se asociaza cu unguente fotosensibilizante, sau cu tratamente interne (Melaoline).