Tratament Criolipoliza +EMS

Criolipoliza + EMS , fara vanatai de la vacuum : – 60 de minute – 500 RON.

Ultima tehnologie aparuta in lume in domeniul criolipoliza , crioterapia fara vacuum combinata simultan si cu EMS , CrioMaxSlipo .

Poti uita acum de vanataile produse de  cu vacuum , castiga timp pentru tine si familia ta .

Criolipoliza MaxSlipo

Una dintre cele mai revoluţionare progrese ale medicinii estetice este remodelarea corporală şi slăbirea localizată. Operaţia de liposucţie a fost mult timp soluţia ideală pentru a sculpta de pe trup surplusul de grăsime depus pe coapse, genunchi sau abdomen.

Ultima tehnologie aparuta in lume in domeniul crioterapiei , crioterapia fara vaccum combinata simultan si cu EMS , CrioMaxSlipo . Poti uita acum de vanataile produse de modele vechi cu vacuum , castiga timp pentru tine si familia ta .

Deşi a rămas una din cele mai solicitate proceduri de remodelare corporală, iată că noile tehnici cu eficienţă demonstrată câştigă tot mai mult teren fiind extrem de solicitate în saloanele de estetică.

Criolipoliza, cea mai căutată tehnică de slăbire localizată din Europa

Criolipoliza se bucură de un mare succes, deopotrivă în rândul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor. Este o tehnologie nouă, apărută în 2010 în Statele Unite, cu ajutorul căreia se poate reduce ţesutul adipos subcutanat prin folosirea unei temperaturi scăzute (-5 grade) în mod controlat.

Oamenii de ştiinţă au realizat faptul că temperaturile scăzute induc distrucţia selectivă a adipocitelor. Aşadar, ţesutul adipos inestetic de pe abdomen, coapse, braţe sau şolduri poate fi îngheţat şi apoi eliminat natural din organism.

Crioterapia fara vacuum

Ai putea avea nevoie si de: filtru de apa pentru robinetul tau

Cum acţionează criolipoliza

Crioterapia CrioMaxSlipo

1. Aparatul nostru răceşte în mod gradual temperatura la nivelul cubcutanat al grăsimii .Acesta rămâne fixat şi izolat, protejând restul ţesuturilor şi colagenul.

2. Temperatura scăzută distruge celulele adipoase fără să afecteze pielea sau muşchii.
3. Procedura de îngheţare a ţesutului gras nu necesită anestezie sau incizii. În timpul şedinţei poţi să citeşti sau să asculţi muzică.

4. Pentru ca tratamentul să fie eficient, se recomandă ca o şedinţă să dureze 60 de minute. Rezultatele sunt vizibile începând cu primele 15 zile şi până la a treia lună după tratament. Sunt necesare între 1 şi 3 şedinţe, în funcţie de pacient, respectând intervalele de 4 săptămâni pentru o zonă.

Crioterapie fara vacuumCandidatii ideali pentru aceasta procedură sunt pacienţii normoponderali sau cei cu grăsime localizată în anumite zone dificile. Studiile clinice realizate pentru această procedură şi publicate în revista medicala Elsevier atestă o scădere medie de 22% a ţesutului adipos subcutanat în zona în care este pus aplicatorul.

Suna Acum